Wow, moet je dat zien

Je maakt indruk met de offline middelen die ik voor je ontwerp

Van ontwerp tot drukwerkbegeleiding

Grafisch vormgeven voor print en drukwerk is een specialisme. Van schets tot realisatie. Ik verzorg het geheel met liefde en ben betrokken bij iedere stap voor een perfect resultaat.

Huisstijldrukwerk

Je bedrijf naar buiten toe consistent presenteren? Ik trek de huisstijl van je bedrijf naadloos door in het ontwerp van je enveloppen, briefpapier, visitekaartjes en etiketten. Daarnaast adviseer ik je met plezier over papiersoorten, afwerkingsmogelijkheden en oplages.

Promotioneel drukwerk

Heb je een brochure, folder of flyer nodig? Sta je op een beurs of wil je klanten in het zonnetje zetten met passende relatiegeschenken? Vertel wat je nodig hebt. Ik verzorg het ontwerp van je promotionele drukwerk en begeleid het productieproces indien gewenst.

Drukwerk en print door Hieke Kramer-van der Molen | Hieke.nl

Werk- en promotiekleding als visitekaartje

Kleding waaraan klanten je bedrijf herkennen, straalt professionaliteit uit. Je laat zien waar je bedrijf voor staat en versterkt het teamgevoel. Wil je kleding laten bedrukken in je huisstijl? Neem contact op als je assistentie wenst.

Buitenreclame

Hoe zorg je dat je zaak opvalt in het straatbeeld? Trek de aandacht met buitenreclame. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan gevelbelettering, reclameborden, vlaggen, spandoeken of autobelettering. Ik zorg dat je bedrijf in het oog springt en werk samen met gerenommeerde leveranciers.

Gelegenheidsdrukwerk

Heb je iets te vieren? Jubileum, opening, verhuizing, huwelijk of geboorte. Ik verzorg gelegenheidsdrukwerk voor bedrijven en particulieren. Interesse? Vertel mij wat je wensen zijn en ontvang in ‘no time’ een uniek ontwerp. Je ontvangt je drukwerk kant-en-klaar in huis omdat ik de afstemming met de drukker voor je verzorg.

Deze opdrachtgevers gingen je voor:

Contact met Hieke.nl

Wil je meer weten?
Je bereikt mij op 06 27 55 56 51 en info@hieke.nl.