Je wekt het vertrouwen van klanten met een professionele huisstijl

Een goede huisstijl is uniek voor jouw bedrijf

Een onderscheidende huisstijl draagt bij aan je succes

Hoe kunnen klanten je bedrijf herkennen? Je huisstijl geeft klanten direct een goed beeld van jouw bedrijf, mitst je uitstraalt wie je bent. Vind je het belangrijk om je huisstijl goed op orde te hebben? Ik vertaal jouw wensen naar een unieke stijl waar je jaren profijt van hebt.

Je huisstijl is meer dan een logo

Je huisstijl bestaat uit je logo, het kleurenpallet, de lettertypes, de vormen en de fotografiestijl. Soms horen daar iconen en illustraties bij. Samen geven deze elementen je bedrijf een gezicht dat overal herkenbaar is en klanten aanspreekt. In online communicatie én offline uitingen.

Inventarisatie

Schetsen

Uitwerken

Oplevering

Huisstijl ontwikkelen, opfrissen of uitbreiden door Hieke.nl

Een huisstijl die up-to-date is en onderscheidend is, trekt klanten aan. Ik ontwikkel met plezier een huisstijl waarmee je de perfecte indruk maakt. Heb je al een huisstijl en wil je deze opfrissen of uitbreiden? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Je huisstijl op maat gemaakt

Vertel mij wat je wilt uitstralen, wie je klanten zijn en wat je bedrijf uniek maakt. Ik denk met je mee en vertaal jouw wensen. Dit levert je een huisstijl op die staat als een huis en waar je trots op kunt zijn. Wil je direct aan de slag? Ik kan snel schakelen omdat ik mijn tijd zelf indeel en altijd wat ruimte vrijhoud voor spoedaanvragen.

Heb je al een huisstijl en wil je deze opfrissen of uitbreiden? Ook dan ben je bij Hieke.nl aan het juiste adres.

Hulp bij het ontwikkelen van je merkstrategie

Sla je een nieuwe weg in met je bedrijf? Of ga je binnenkort starten? Wat je nodig hebt voordat je met je huisstijl aan de slag gaat, is een heldere merkstrategie en positionering. Kun je daar hulp bij gebruiken? Ik bouw een goed fundament voor je.

De voordelen van een perfecte huisstijl op een rij

Een professionele huisstijl:

is uniek
doet goed voor je imago
is herkenbaar
geeft klanten vertrouwen
draagt bij aan je doelstellingen

Deze opdrachtgevers gingen je voor:

Kennismaken met Hieke

Wil je aan de slag met jouw huisstijl of overweeg je een restyling?
Ik ga graag met je in gesprek. Je bereikt mij op 06 27 55 56 51 en info@hieke.nl.